Yrittäjätapahtuma Ylivieska

Illan ohjelma

Kohti Kasvua 2021


Kohti kasvua tarjoaa mahdollisuuden virittää ajattelua ja antaa voimaa kurottaa kohti uutta.

Tapahtuman pääesiintyjiksi saapuvat Minttu Mustakallio ja Jari Sarasvuo.

 

OHJELMA

17.00 Dinner + Cocktail Hour (LOPPUUNMYYTY)

18.30 Tapahtuman avaus

18.45 Kari Salosaari, Alutec

19.15 Minttu Mustakallio

20.00 Tauko

20.45 Jari Sarasvuo

22.00 Jatkot


 

Minttu Mustakallio, Kohti Kasvua 2021

MINTTU MUSTAKALLIO

Minttu on syntynyt Raahessa ja kasvanut Ylivieskassa, nykyään hän asuu perheensä kanssa Etelä-Helsingissä. Minttu on Jussi-, Kultainen Venla-, ja Sokeain Kuunnelma-palkittu näyttelijä, joka harrastaa juoksua, elokuvia ja kirjallisuutta sekä viherkasveja.

Minttu valmistui teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta 2000. Sen jälkeen hänet kiinnitettiin Suomen Kansallisteatteriin, josta jäi omasta toiveestaan vapaaksi taiteilijaksi eli freelanceriksi jo 2000-luvun alussa. Siitä lähtien toiminut yksityisyrittäjämäisesti ja tehnyt kausiluontoisesti eri produktioita; kymmeniä elokuvia, radiokuunnelmia, spiikkauksia, opetustyötä, ja paljon teatteritöitä päärooleissa lähinnä Kansallisteatterissa, mutta myös helsinkiläisissä Ryhmäteatterissa ja Q-teatterissa. 

Viimeisimpänä uusi suunta ja haaste ruotsinkielisille lavoille Svenska Teaterissa ja Lilla Teaterissa Helsingissä, isot pääroolit ruotsin kielellä, viimeisin työ HS arvioima 5 tähden roolityö Märta Tikkasen romaanista dramatisoidussa esityksessä "Män kan inte våldtas".

Minttu tulee puhumaan siitä, kuinka yhdistää ja ylläpitää järki ja luovuus taiteellisessa työssä.

JARI SARASVUO

Jari Sarasvuo on yrittäjäpoika, josta on ollut iloa ja hyötyä monelle. Trainers’ Housen perustaja toimii nykyisin yhtiön markkinointijohtajana ja hallituksessa. Kasvun suhteen Jarilla on yksinkertainen linjaus: ei ole pakko kasvaa – voi myös kuihtua ja kuolla pois. Puheenvuoroissaan Jari ei ole konsultti, vaan insultti – hänen tarkoituksenaan on loukata yleisön nykyisen maailmankuvan rajoja, jotta ajattelu voisi nousta uudelle tasolle.

Jari Sarasvuo, Kohti Kasvua 2021
Alutec, Kohti Kasvua 2021

ALUTEC OY, KARI SALONSAARI

Suomalaista alumiini- ja lasirakentamista

Alutec Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1979 lähtien. Vuosien kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme auttaa meitä toteuttamaan asiakkaidemme toiveet kestävistä parvekekaiteista ja -lasituksista, alumiiniovista ja -ikkunoista aina tyylikkäisiin terassilasituksiin asti. Toimimme koko Suomen alueella.

Alutec-tuotteita käytetään esimerkiksi kerrostaloissa, julkisissa rakennuksissa, ostoskeskuksissa ja teollisuusrakennuksissa. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista Alutecin omassa hallissa, minkä ansiosta voimme taata tuotteidemme kestävyyden kohteesta riippumatta.

Toimintamme perustuu aina asiakaslähtöisyyteen. Autamme valitsemaan asiakkaan kohteeseen sopivimmat alumiini- ja lasirakenteet, kuten parvekelasit ja parvekekaiteet, alumiiniovet ja palo-ovet sekä julkisivulasit ja lasiseinät, ja toimitamme ne joko valmiiksi asennettuina tai materiaalitoimituksina. Jälkimmäisessä toimitusmuodossa ovat mukana selkeät asennusohjeet ja tarvittavat asennustarvikkeet.

Henkka Hyppönen Kohti Kasvua.jpg

Kohti kasvua -tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tavoitteena on vakiinnuttaa sen asema alueen merkittävänä bisnestapahtumana.

​"Yrityksen kasvu vaatii aina myös yrittäjän henkilökohtaista 

kehittymistä. Hänen pitää pystyä laittamaan itsensä peliin ja oltava avoin uusille ajatuksille"

- Ylivieskan Yrittäjät Ry

Kohti Kasvua 2021 Coctail Hour

NUORET ESIIN!

Nuorille suunnatun päivätapahtuman tarkoituksena on kertoa yrittäjyyden mahdollisuuksista. Ohjelmassa on muun muassa ideatyöpajoja, yrittäjätarinoita sekä tietoiskuja.

 

Yrittäjyyspäivää seuraamaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet.

LUE LISÄÄ

Mallaamon naiset kertovat yrittäjätarinansa Kohti Kasvua 2021 -Nuorten yrittäjyyspäivässä
Mikko Kaarto Kohti Kasvua 2020 tapahtumassa

"Tarkoitus on saattaa yrittäjät yhteen, virittää keskustelua ja rohkaista yrittäjiä tarttumaan uusiin ideoihin." 

Varaa lippusi jo tänään

JA VARMISTA PAIKKASI!

Kohti Kasvua 2021 sponsoroijay
OPlogo.png